top of page

STEM Group 1

公開·77 位學生

(((live hd!!!))) Nordsjælland vs FCSB în direct online 17 august 2023

acum 3 ore — NORDSJAELLAND - FCSB incepe live pe Antena 1 din Europa Conference ... transmise in direct, asa ca e important sa aveti asta in vedere.

S-au vândut 22-23. 000 de bilete în 5 ore”, a completat Gheorghe Mustață. În cele din urmă liderul galeriei FCSB-iste a dezvăluit că biletele se vor vinde on-line începând cu ora 18:00. ”Oamenii mă sună, informația mea clară va fi, și acum am primit o informație, în jurul orei 18:00 on-lineul va fi dat drumul pentru bilete”, a explicat Mustață. ”La ora 18:00 fiți cu ochii pe site-ul clubului, la ora 18:00 se pun în vânzare biletele! Atenție, se dau ca pâinea caldă”, a transmis și Horia Ivanovici. Ulterior, Gheorghe Mustață a insistat că fanii din Peluza NORD nu vor face niciodată probleme pe Ghencea pentru că vor ca echipa lor să joace în continuare aici, fără să încalce legea.

Sold out la FCSB - Nordsjaelland?! Au mai rămas bilete doar la tribuna 1 şi la Peluza Sud. Exclusiv - Fanatik. ro10-08-2023 10:08 Au mai rămas bilete doar la Peluza Sud şi la Tribuna 1! Nu se mai găsesc bilete în Peluza Nord şi la Tribuna a II-a din Ghencea. Singurele zone în care fanii pot să îşi mai cumpere tichete sunt la Tribuna 1, unde preţurile sunt între 100 şi 150 de lei, respectiv Peluza Sud (30 de lei).

Pe final, încurajată puternic de fani, bucureștenii au reușit să-și mențină avantajul minim de pe tabela de marcaj. La capătul partidei, jucătorii pregătiți de Charalambous au fost foarte fericiți de numărul mare de suporterteri prezenți pe stadionul Steaua, iar fanii dau semne că nu-i lasă la greu nici în partida de joi seară, contra danezilor.

10-08-2023 09:36 S-au vândut 23. 000 de bilete până joi la prânz! Din informaţiile FANATIK, până joi, la orele prânzului, s-au vândut 23. 000 de bilete pentru FCSB – Nordsjaelland. Au mai rămas aproximativ 7000 de tichete până la sold-out şi rămâne de văzut dacă ele se vor vinde până la ora 21:00 sau chiar mai repede, când se vor închide casele de bilete de la stadion.

Câte bilete s-au vândut pentru meciul FCSB - Nordsjaelland. Anunț important pentru fanii care vor să vină la partida din Conference LeagueFCSB – Nordsjaelland se joacă mâine seară, de la ora 21:30, în prima manșă a turului 3 preliminar Conference League. Partida se va juca pe Ghencea, o arenă care a găzduit peste 28.

10-08-2023 08:11 Cozi uriaşe la stadionul Ghencea în ziua meciului! Sunt toate şansele ca meciul dintre FCSB şi Nordsjaelland să se dispute cu casa închisă. Fanii au venit dis de dimineaţa la casele de bilete de la stadionul Steaua, acolo unde s-au format cozi uriaşe, aşa cum se vede pe imaginile filmate de reporterii FANATIK. Din informaţiile noastre, este foarte posibil să se închidă mai devreme casele de bilete şi toate tichetele să fie epuizate cu câteva ore înaintea meciului. VEZI VIDEO: 09-08-2023 18:20 Mihai Stoica: "S-au dat peste 22. 000 de bilete" Mihai Stoica a declarat miecuri seara la Orange Sport că s-au vândut 22.

000 de bilete pentru meciul cu danezii, iar în acest ritm este foarte probabil ca toate tichetele să fie epuizate până la ora disputării partidei. Astfel, rețeta financiară se anunță a fi una importantă pentru Gigi Becali, mai ales că vor fi puse în vânzare și la casele de bilete în ziua meciului. Prin urmare, sunt șanse mari ca recordul de spectatori de la meciul cu CFR Cluj să fie doborât cu Nordsjaelland. 08-08-2023 19:36 Număr record de bilete vândute în câteva ore Fanii FCSB-ului continuă să epuizeze biletele pentru meciul cu Nordsjaelland și la câteva ore distanță de când au fost puse în vânzare, suporterii au achiziționat nu mai puțin de 16.

SPORT.RO - Stiri din sport acum 5 ore — Boost pentru Nordsjaelland înaintea returului cu FCSB Fotbal extern Parma a refuzat-o direct și i-a stabilit un pret uriaș. Joi 17 August 2023,

Nordsjaelland primeşte întăriri înaintea returului cu FCSB, din acum 1 zi — FCSB s-a chinuit pe stadionul din Ghencea, în meciul tur cu Nordsjaelland. A remizat alb şi nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii adverse,

Cred că vor fi peste 30. 000 de oameni, pentru că am foarte multe cereri. Din diaspora foarte mulți oameni vor să vină. Ne dorim ca echipa noastră să joace pe Ghencea, să facem spectacol în tribune și să demonstrăm că suntem oameni civilizați. Nu vrem să facem rău echipei, de aceea n-am folosit torțe în Ghencea. Dacă dădeam o torță, e gazon sintetic, nu era bine… nu cred că mai jucam vreodată în Ghencea dacă dădeam cu torțe.

”La ora 18:00, pe site-ul clubului, on-line. Sper că se vor da ca pâinea caldă, oamenii sunt din nou entuziasmați că se joacă din nou pe Ghencea. Nu vor mai fi probleme să nu mai cumpere oamenii de teamă. Da, aveți dreptate, 31. 000. Sper să batem recordul, am demonstrat și cu CFR Cluj. Nu mai există teamă”, a explicat Mustață. Gheorghe Mustață e convins că stadionul Steaua va fi plin și la meciul cu Nordsjaelland: „Am foarte multe cerințe” ”Cât de mult va ajuta echipa, crește șansele de calificare că jucați în Ghencea joi? Eu cred că o să fie peste 30. 000 de oameni joi”, a întrebat, din nou, Horia Ivanovici, iar răspunsul a fost clar: ”Am demonstrat și cu CFR, tot stadionul e alături de echipă, va cânta ce cântă Peluza NORD, ca și la meciul cu CFR, mai ales acum că e meci european.

FCSB | Bucharest - Facebook acum 10 ore — Aceasta este echipa de start din partida cu FC Nordsjælland, care va începe la 21:30, în direct la Pro TV. Alexandru Tiganas

[UITĂ LA TV] Nordsjælland vs FCSB în direct online 17 august ysainc.org ysainc.org acum 2 ore — acum 2 ore Nordsjaelland – FCSB este un meci din turul trei preliminar al UEFA Conference League. Dacă fostul fotbalist al Slaviei Praga nu va intra

[TELEVIZIUNE IN DIRECT<] Nordsjælland vs FCSB în direct live acum 1 oră — About. Welcome to the Crystal Anthony Coaching online group! This i... Read

Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C. I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C. a însoțitorului. Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Se anunță o atmosferă pe cinste, asta datorită faptului că FCSB a vândut deja peste 22. 000 de bilete, conform Digi Sport. Și managerul Mihai Stoica întărea această informație ieri seară, atunci când a emis un comunicat pe pagina personală de Facebook. ”S-au dat 2 pe secundă până acum🧯” a transmis Mihai Stoica. Marți, la ora 18:00, FCSB a pus în vânzare online biletele pentru meciul cu Nordsjaelland, urmând ca, joi, tichetele să se găsească și la casele stadionului „Steaua”, în intervalul 11:00 – 21:30. Prețurile biletelor de la FCSB – Nordsjaelland: PELUZE – 30 LEI TRIBUNA – 50 LEI TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI VIP – 250 LEI Liderul peluzei Nord speră la o partidă sold-out “Online, biletele o să se vândă, fără discuție! La noi nu se pune problema, s-au vândut 22, 23 de mii de bilete în cinci ore la meciul cu CFR.

Nordsjaelland – FCSB - Ponturi Preliminarii Conference League acum 5 ore — Duelul decisiv dintre Nordsjaelland și FCSB va fi transmis de Antena 1. Motivarea ponturilor – Nordsjaelland vs FCSB. FCSB a dezamăgit

000 de bilete, cu 24 de ore înainte de FCSB – Nordsjelland: „Dacă nu va fi sold out, va fi aproape de sold out. S-au dat peste 22. 000 de bilete. E o mare realizare, pentru că ieri nu se semnase contractul, mai ales că noi avem o mare plajă de suporteri în provincie. Acum, i-am pierdut, pentru că nu știau, iar ei când vin își programează, își iau libere. E reconfortant să vezi că se dau 2 bilete pe secundă, dar ca să-i ținem alături de noi, trebuie să avem o prestație bună mâine”, a spus Stoica. 09-08-2023 08:29 Aproape 20. 000 de bilete cumpărate de fanii FCSB FANATIK a aflat că suporterii FCSB au achiziționat deja peste 19.

[[[livestream tv#]]==] FCSB vs Nordsjælland în direct live 1 acum 7 zile — [livestream tv#]]==] FCSB vs Nordsjælland în direct live 10 august 2023 FCSB vs Nordsjaelland, Ponturi Pariuri Conference League Silva

FCSB a anunțat arena pe care va juca meciul cu Nordsjaelland din Conference LeagueFCSB a anunțat că a pus în vânzare online biletele pentru meciul cu Nordsjaelland din Conference League. Partida contând pentru turul trei preliminar se va disputa pe Stadionul „Steaua” din Ghencea. Jucătorii echipei FCSBFoto: Razvan Pasarica / Sport News / ProfimediaCompromisul făcut de FCSB pentru a juca în Ghencea cu NordsjaellandAcuzată de CSA Steaua că a încălcat contractul de închiriere la meciul cu CFR Cluj, FCSB a oprit activitatea site-ului oficial pentru a putea disputa și meciul din Conference League pe arena din Ghencea. Paragrafele în care echipa apare drept continuare a Stelei vor dispărea „până la soluționarea litigiilor existente între cele două părți de către instanțele de judecată”.

Vă așteptăm alături de noi! ”, au transmis cei de la FCSB. FCSB – Nordsjaelland se va disputa pe stadionul Ghencea, joi de la ora 21:30, iar acum fanii vor avea mai puțin de 48 de ore la dispoziție pentru a umple arena. Cu toate acestea sunt șanse foarte mari ca partida să se joace sold-out, pentru că cererea și interesul pentru acest meci este enorm în rândul fanilor ”roș-albaștri”. Anunț de ultima oră despre biletele pe Ghencea la FCSB – Nordsjaelland! ”Vreau să te întreb, informații cu biletele pentru joi, mai sunt 48 de ore, lumea e înnebunită, aveți timp să vindeți biletele? E timp fizic lumea să cumpere biletele? ”, a întrebat Horia Ivanovici. ”Nu am informația când va pune biletele la vânzare, cred că astăzi după amiază cu siguranță vor fi biletele puse. Le bagă on-line, oamenii își cumpără biletele fără discuție.

Cu toate acestea, echipa de conducere a postului din Pache Protopopescu a pus o condiție asupra preluării meciului, și anume, mutarea orei de start. A fost mutată ora de start a meciului dintre Nordsjaelland – FCSB Motivul pentru care Pro TV a solicitat reprogramarea meciului este legat de faptul că postul de televiziune dorește să mențină intact Jurnalul de Știri, emisiunea sa principală care începe la ora 19. 00. Pentru a găsi o soluție, ar fi presupus fie să înceapă emisiunea mai devreme, de la 18. 30, fie să ajusteze durata emisiunii, limitând-o la cel mult 20 de minute.

Numai că, niciuna dintre aceste opțiuni nu a obținut aprobarea bordului de decizie responsabil pentru grila de programe a ProTV. Drept urmare, meciul FCSB – Nordsjaelland a fost mutat la ora 20. 00. Dat fiind că agenția cu care ProTV a purtat negocieri în aceste zile a reușit să obțină mutarea orei de start a meciului, aproape sigur că în cursul zilei de azi se va încheia și contractul de achiziție a drepturilor de transmisie TV. Astfel, partida programată pentru joi va putea fi urmărită în direct, la fel cum s-a întâmplat și săptămâna trecută, pe canalul ProTV.

[[TELEVIZIUNE IN DIRECT]] Nordsjælland vs FCSB în direct 202 bunsbe.org bunsbe.org acum 2 ore — acum 2 ore Meciul Nordsjaelland – FCSB va fi transmis în direct la TV pe Antena 1 Fotbal Club FCSB vs Nordsjaelland Live - AiScore Explore

關於

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

學生

• penjahatk265
    penjahatk265
  • NI9RO T1
    NI9RO T1
  • latteart293
    latteart293
  • Paturo Pls
    Paturo Pls
  • abakaz.az
    abakaz.az
Group Page: Groups_SingleGroup